Couture Mondmaskers

Oso Couture leeft met iedereen mee die gevolgen ondervindt van het COVID-19 virus. We hopen dat u veilig en gezond bent. Door middel van onze collectie "mondmaskers"  willen graag ons steentje bijdragen aan een leefbare samenleving. Door ons allemaal aan de richtlijnen te houden kunnen we een grote bijdrage leveren aan het onder controle krijgen van het virus. Maar natuurlijk willen we ook graag dat u zich naar wens kunt blijven kleden. En dus maken we met veel plezier van het mondmasker een echte fashion eyecatcher.

 

Onze Couture maskers dragen niet het medische keurmerk, maar zijn zo ontworpen dat het strak aansluit op uw gezicht. De gebruikte materialen vormen een sterk filter. Voor alle instructies in gebruik verwijzen wij u naar de site van het RIVM.

 

Bekijk hieronder ons assortiment. U kunt een keuze maken voor een mondmasker uit onze selectie. U kunt natuurlijk ook altijd een specifieke aanvraag doen voor maatwerk met een brede keuze aan stoffen en materialen. Uw bestelling kunt u doorgeven per e-mail aan info@osocouture.nl.

 

 

Couture

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info