Couture Mondkapjes

Oso Couture leeft met iedereen mee die gevolgen ondervindt van het COVID-19 virus. We hopen dat u veilig en gezond bent. Door middel van onze collectie "mondmaskers"  willen graag ons steentje bijdragen aan een leefbare samenleving. Door ons allemaal aan de richtlijnen te houden kunnen we een grote bijdrage leveren aan het onder controle krijgen van het virus. Maar natuurlijk willen we ook graag dat u zich naar wens kunt blijven kleden. En dus maken we met veel pelzier van het mondmasker een echte fashion eyecatcher.

 

Bekijk hieronder ons assortiment. De unieke, handgemaakte mondkapjes kosten € 29,95 per stuk. Per set van 2 betaalt u € 49,95.
Bestelling graag per e-mail naar info@osocouture.nl

 

Na ontvangst van uw bestelling sturen we u een betaalverzoek en na ontvangst van uw betaling sturen we u aansluitend de bestelde maskers toe. U kunt natuurlijk altijd een specifieke aanvraag doen voor maatwerk met een brede keuze aan stoffen en materialen. Onze Couture maskers dragen niet het medische keurmerk. Maar zijn  zijn zo ontworpen dat het strak aansluit op uw gezicht en de mogelijkheid biedt voor het plaatsen van een filter.  Voor alle instructies in gebruik verwijzen wij u naar de site van het RIVM. Alle aanvragen worden meteen verwerkt, mocht u een specifiek verzoek hebben dan zal er een wachttijd zijn van maximaal 1 week.

Couture

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.

Meer info